Arıcılık Sektöründeki Hikayemiz
Balçiçeğim ailesi olarak 1946 yılından bu yana arıcılığı bir yaşam biçimi,
bir meslek olarak görmekte ve geçimimizi arıcılık ve arı ürünleri ile sağlamaktayız.
Bal Üretim Metodumuz
Ülkemizin bir çok bölgesin de var olan farklı tat ve farklı özellikleri bulunan balları hasat ederek siz tüketicilerimize ulaştırabilmekteyiz.
Arıcılık Bir Yaşam Biçimidir
Arıcılık bir yaşam biçimidir ve biz bu yaşam biçimine adeta aşığız. Ülkemiz farklı balların üretilebilmesi açısından eşsiz zenginliğe sahip iklim çeşitliliğine ve bitki çeşitliliğine sahiptir. Bu eşsiz zenginlik farkli tat ve özellikleri buluna ballarımızı üretebilmemizi mümkün kılmaktadır.
Akdeniz bölgesinde Nisan ayı içerisinde limon portakal çiçeği balı ile başlayan bal hasadı sezonumuz yine Akdeniz bölgesinin endemik bitkisi olan sandal ağacının bal hasadı ile devam etmektedir.
Karadeniz Bölgesinde Mayıs ayının sonlarına doğru Akasya ağacının balı ile devam eden bal hasatımız, yine Haziran ayının sonlarına doğru hasat ettiğimiz eşsiz tadı ve faydası bulunan kestane balı ile devam eder.
Doğu Anadolu Bölgesinin el değmemiş doğasına sahip dağlarının bin bir çicek balını ise temmuz ayının sonunda hasat etmekteyiz
Neden Balçiçeğim?
Çünkü Balciçeğim ailesi olarak “Doğadan insana armağan” sloganımızı kendimize ilke edinip üretim yapmaktayız. Bu sayede siz tüketicilerimize ulaştırdığımız ballarımız hiç bir katkı maddesi içermez ve arılarımızın doğadan kovana getirdiği saflıkta siz tüketicilerimize ulaşmaktadır.